Dėl patiekalų, kuriuose gali būti medžiagų, sukeliančių ALERGIJĄ arba NETOLERAVIMĄ, prašome kreiptis į mus.

ALERGIJĄ arba NETOLERAVIMĄ gali sukelti:  

  1.  glitimo turintys javai ir jų produktai;
  2. vėžiagyviai ir jų produktai;
  3.  kiaušiniai ir jų produktai;
  4.  žuvis ir jos produktai;
  5.  žemės riešutai ir jų produktai;
  6.  sojos pupelės ir jų produktai;
  7.  pienas ir jo produktai
  8.  salieras ir jo produktai;
  9.  sezamo sėklos ir jų produktai;
  10.  miltai;
  11.  garstyčios ir jos produktai;

Dėl patiekalų, kuriuose gali būti medžiagų, sukeliančių ALERGIJĄ arba NETOLERAVIMĄ, prašome kreiptis į mus.

ALERGIJĄ arba NETOLERAVIMĄ gali sukelti:  

  1.  glitimo turintys javai ir jų produktai;
  2. vėžiagyviai ir jų produktai;
  3.  kiaušiniai ir jų produktai;
  4.  žuvis ir jos produktai;
  5.  žemės riešutai ir jų produktai;
  6.  sojos pupelės ir jų produktai;
  7.  pienas ir jo produktai
  8.  salieras ir jo produktai;
  9.  sezamo sėklos ir jų produktai;
  10.  miltai;
  11.  garstyčios ir jos produktai;

PICOS

KARŠTIEJI PATIEKALAI

SALOTOS IR SRIUBOS

UŽKANDŽIAI IR DESERTAI

GĖRIMAI